Over HBS

Al sinds begin jaren 90 realiseert HBS ruwbouw-, renovatie- en interieurprojecten die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Dat zowel voor de retail-, corporate- als semi-industriële markt. Snelheid en flexibiliteit zonder in te boeten aan kwaliteit? Daarvoor kan je rekenen op ons team.

Onze geschiedenis

HBS zag in 1991 het levenslicht als algemeen aannemer te Herenthout. Inmiddels zijn wij geëvolueerd tot een aannemingsbedrijf met een eigen schrijnwerkerij die prestigieuze projecten realiseert en waarbij wij onze specialisten al sinds 1999 vanuit Geel op weg sturen naar kantoren, winkels en semi-industriële projecten binnen de Benelux. Eén ding hebben al onze klanten gemeen: ze zijn op zoek naar een interieur en/of exterieur dat indruk maakt.

Daarvoor zijn ze bij HBS alvast aan het goede adres, want met meer dan 30 jaar ervaring op de interieur- én renovatiemarkt zijn wij al lang geen groentjes meer. Zo haalden we in 2020 een omzet van circa 14 miljoen euro.

Ons team

HBS is een algemene aannemer (klasse 6) gespecialiseerd in totaalrenovaties en interieurinrichting. Afhankelijk van de vraag van de klant staan wij dankzij onze flexibele werkwijze altijd open voor wat jij in gedachten hebt. Een sleutel-op-de-deurproject inclusief technieken? Of iets compleet anders? Alles kan.

Dankzij een 10-tal bouwkundigen en een 20-tal specialisten in renovatie en interieur heeft HBS ongetwijfeld alle knowhow in huis om de gewenste kwaliteit te leveren op commercieel, corporate of semi-industrieel vlak. En dat binnen de strakste deadlines!

5x ‘Check!’ bij HBS als bouwpartner:

 1. Technische knowhow en expertise op maat van jouw project
 2. Onze bouwteamcultuur zit ingebakken in het DNA van HBS
 3. Vanaf dag één de ‘Total Cost of Ownership’-mentaliteit (TCO)
 4. Je geniet altijd van onze kwaliteits- en termijngarantie
 5. Wij zijn een transparante partner in alle vertrouwen!

Onze synergie

Onze visie op het ontwikkelen van duurzame relaties vertaalt zich naar een omzet die bestaat uit 75% terugkerende klanten. Daartoe behoren internationaal gekende toppers zoals H&M, ESPRIT en The Sting in de retailsector, ING, Belfius, EY, CBRE en Cofinimmo op vlak van gespecialiseerde kantoorinterieurs en bpost, Ecover (Method), Volvo en Renault op semi-industrieel vlak.

HBS maakt deel uit van Groep Vanhout. Doordat zij de algemene diensten op zich nemen kunnen wij ons voor 100% concentreren op ons vak: een afwerking op maat creëren voor ons uiteenlopend cliënteel. Met hoge snelheid én hoge kwaliteit!

Onze garantie

HBS maakt er een erezaak van om kwaliteitsvolle bouwprojecten af te leveren, en dat natuurlijk binnen de afgesproken termijn én budget! Een intensieve en open samenwerking doorheen het volledige projectverloop typeert onze aanpak. Hiervoor slaan we de handen in elkaar met betrouwbare onderaannemers. Flexibel inspelen op de vraag van de klant in een sfeer van partnership? Dat spreekt voor zich.

Onze aanpak

Dankzij de specialisatiegraad van onze werknemers staat HBS garant voor een innovatieve aanpak. Zowel in de algemene aannemingen als de schrijnwerkerij wordt sterk geïnvesteerd in de nieuwste technieken, knowhow en ontwikkeling van de medewerkers. Een groot deel van onze productie vindt dan ook plaats in eigen atelier.

Wij gaan voluit voor …

 • Ethische partnerships en engagement
 • Duurzame relaties met tevreden klanten
 • Een optimale prijs-kwaliteitsverhouding
 • Een innovatieve projectaanpak en uitvoering
 • Geautomatiseerde installaties en materieel
 • Een aangename, veilige werkomgeving voor onze medewerkers

© 2019 HBS nv  |  Privacybeleid