Print deze pagina

Werf / Projectleider

HBS is gevestigd te Geel en maakt deel uit van de Vanhout groep (Besix). We zijn een algemeen aannemer gespecialiseerd in het  verbouwen en inrichten van winkels en kantoren.

Klanten zijn oa. ESPRIT, H&M, COS, Cofinimmo, Mensura en Allianz.
HBS wil een unieke, flexibele partner zijn voor haar klanten. HBS wil topkwaliteit leveren en haar klanten van A tot Z ontzorgen door samen te werken als team, met de klanten, met alle medewerkers en onderaannemers en met de architecten. In het kader van de verdere ontwikkeling van ons bedrijf bieden we momenteel  mooie opportuniteiten voor een (m/v):

 

 

 Werf / projectleider

 

Coach met goede communicatievaardigheden

 

 

De functie:

Als leidinggevende verzeker je de correcte afwerking van meerdere werven binnen afgesproken budgetten, termijnen en kwaliteitsnormen. Daartoe onderhoud je nauwe contacten met architecten, studiebureaus, bouwheren en onderaannemers. De dagdagelijkse opvolging van de werven, het motiveren van je team en het beheer van de administratieve en financiële taken met betrekking tot de verschillende projecten zijn bij jou in goede handen.

 

Uw profiel:

Naast een masteropleiding in de bouw kan je terugvallen op een stevige projectervaring. Je communiceert gemakkelijk in beide landstalen en kan vlot overweg met Windows office toepassingen. Regelmatige verplaatsingen naar de werven en klanten zijn voor jou geen probleem.

Als persoon geef je blijk van veel ondernemerszin en een flexibele houding. Je kan goed prioriteiten stellen en hebt een sterk organisatietalent. Binnen een team neem je graag de leiding op een natuurlijke en resultaatgerichte wijze.

 

Ons aanbod:

HBS biedt een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor ondernemen en dit in een stabiel bedrijf met een duidelijke strategie en een mooi klantenbestand. Je krijgt alle hedendaagse communicatiemiddelen ter beschikking om efficiënt te kunnen werken. Het salarispakket bevat een marktconform vast loon met firmawagen en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief naar HBS nv. Lammerdries 12 te 2440 Geel.

Bij voorkeur per e-mail: fma@hbs-geel.be. Je kandidatuur zal snel behandeld worden.

 
 
© 2018 | BESIX Group | Website by Visibility in Motion