Print deze pagina

SR Projectleider

Coach met goede communicatievaardigheden

 

 

De functie:

Als sr projectleider fungeert u als rechterhand van de algemeen directeur die u ondersteunt in de coördinatie van omvangrijke projecten. U verzekert de correcte afwerking van meerdere werven binnen afgesproken budgetten, termijnen en kwaliteitsnormen. Daartoe onderhoudt u nauwe contacten met architecten, studiebureaus, bouwheren en onderaannemers. De dagdagelijkse opvolging van de werven, het motiveren van uw team en het beheer van de administratieve en financiële taken met betrekking tot de verschillende projecten zijn bij u in goede handen. 

 


Uw profiel:

Naast een master opleiding in de bouwrichting kan u terugvallen op een stevige projectervaring. U communiceert gemakkelijk in beide landstalen en kan vlot overweg met Windows office toepassingen. Regelmatige verplaatsingen naar de werven en klanten zijn voor u geen probleem.


Als persoon geeft u blijk van veel ondernemerszin en een flexibele houding. U kan goed prioriteiten stellen en hebt een sterk organisatietalent. Binnen een team neemt u graag de leiding op een natuurlijke en resultaatgerichte wijze.

 

 

Ons aanbod:

HBS biedt een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor ondernemen en dit in een stabiel bedrijf met een duidelijke strategie en een mooi klantenbestand. . U krijgt alle hedendaagse communicatiemiddelen ter beschikking om efficiënt te kunnen werken. Het salarispakket bevat een comfortabel vast loon met firmawagen en andere voordelen.

 

 

Interesse?

Stuur onmiddellijk je CV en motivatiebrief naar:

 

HBS nv

Lammerdries 12

2440 Geel

 

Bij voorkeur per email: info@hbs-geel.be

Uw kandidatuur zal snel en professioneel behandeld worden.

 

 
 
© 2017 | BESIX Group | Website by Visibility in Motion