Print deze pagina

SR Projectleider

HBS

HBS is actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt sinds 1991. Het bedrijf ontstond na de overname van een bestaande schrijnwerkerij die in faling was gegaan. In 1999 verhuisde de onderneming van Herenthout naar Geel waar ook het moederbedrijf Vanhout gevestigd is.

HBS is een algemene aannemer met mogelijkheid van sleutel-op-de-deur-projecten, inclusief technieken. We zijn gespecialiseerd in winkel- en kantoorverbouwingen in de Benelux. Enkele referenties: Esprit en H&M, en kantoren zoals Axa, Cofinimmo, E&Y, Fortis en semi-industriële panden zoals Volvo, Renault garages, Bpost, Ecover...
Momenteel zijn een 10-tal bedienden (vooral industrieel ingenieurs) en een 30-tal arbeiders (metsers, schrijnwerkers, stukadoors, gyproc-afwerkers) tewerkgesteld bij HBS. Een deel van de productie vindt plaats in eigen atelier.

In het kader van de verdere ontwikkeling van ons bedrijf bieden we momenteel deze mooie opportuniteit (m/v).

 

De functie:

Als Projectleider fungeert u als rechterhand van de algemeen directeur die u ondersteunt in de coördinatie van omvangrijke projecten. U verzekert de correcte afwerking van meerdere werven binnen afgesproken budgetten, termijnen en kwaliteitsnormen. Daartoe onderhoudt u nauwe contacten met architecten, studiebureaus, bouwheren en onderaannemers. De dagdagelijkse opvolging van de werven, het motiveren van uw team en het beheer van de administratieve en financiële taken met betrekking tot de verschillende projecten zijn bij u in goede handen. 


Uw profiel:

Naast een master opleiding in de bouwrichting kan u terugvallen op een stevige projectervaring. U communiceert gemakkelijk in beide landstalen en kan vlot overweg met Windows office toepassingen. Regelmatige verplaatsingen naar de werven en klanten zijn voor u geen probleem.


Als persoon geeft u blijk van veel ondernemerszin en een flexibele houding. U kan goed prioriteiten stellen en hebt een sterk organisatietalent. Binnen een team neemt u graag de leiding op een natuurlijke en resultaatgerichte wijze.

 

Ons aanbod:

HBS biedt een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor ondernemen en dit in een stabiel bedrijf met een duidelijke strategie en een mooi klantenbestand.

U krijgt alle hedendaagse communicatiemiddelen ter beschikking om efficiënt te kunnen werken. Het salarispakket bevat een comfortabel vast loon met firmawagen en andere voordelen.

 

Interesse?

Stuur onmiddellijk je CV en motivatiebrief naar: jobs@vanhout.be tav Jamie Van den Bergh, HR Recruiter


Uw kandidatuur zal snel en professioneel behandeld worden.

 

 
 
© 2018 | BESIX Group | Website by Visibility in Motion